Djungeltelegrafen går för fullt på nätet!

Förr i tiden så brukade man få nyheter på ett mer primitivt sätt än vad det är man kallar för informationssamhället! Många kommer väl ihåg rökringarna genom vilka indianerna kommunicerade med varandra på dem gamla västernfilmerna från Hollywood! I andra delar av världen har man använt sig av olika sorters slagverk för att förmedla information!

Att kommunicera har varit bland de tre viktigaste saker för människor! De som har forskat i detta säger att mat och sex står på första och andra plats! Vilken av ovanstående skulle vara först och vilken på andra plats vill jag inte spekulera här! Och jag kan inte säga något annat än att acceptera det! Men en sak är säker, Utan kommunikation så hade vi inte kunnat överleva! Det är jag säker på.

Detta kan jag bevisa genom att nämna för er kära läsare att just nu när ni läser den här texten så håller ni på med kommunikation! Att det finns miljontals bloggar där ute har ingen gått miste om! Detta har kommit att bli det största sättet att kommunicera! Jag är säker på att ni håller med mig om detta så jag behöver inte komma med något mer för att övertyga er om det!

Till sist vill jag dela med mig av några bloggar som i mitt tycke innehåller bra läsmaterial för den intresserade.

Bloggen Ler är en av dem! Den andra heter Zeegse, och trots det konstiga namnet hittar ni mycket skoj vid ett eventuellt besök på sidan! Tredje bloggen som jag tänker föreslå heter Bodem och vägleder er till de bästa destinationerna om ni hade tänkt resa i när framtid! Till sist ville jag ta och introducera er för en blogg som hjälper er som letar smycken, guld och dylikt. Denna blogg går under namnet Pappa Zmajko! Varför? Det är lätt att klura upp det! Besök sidan så förstår ni varför! Mycket nöje! 😀

Categories: resor - smycken - Spännande